Coolblue-nieuws
Veelgestelde Vragen Veelgegeven antwoorden.
  1. Leuk dat je je inzet voor een evenement of doel. We krijgen vaker sponsoraanvragen binnen, meestal voor mooie en bijzondere projecten. Liefst zouden we ze allemaal iets willen toezeggen. We hebben toch besloten om een lijn te trekken en niet aan sponsoring van evenementen of personen te doen. Wel werken we samen met vaste partners met een maatschappelijke missie. Dit doen we als onderdeel van onze Vriendschappelijk Ondernemen initiatieven.
  2. Bedankt om aan ons te denken. We krijgen dagelijks veel sponsorverzoeken en aanvragen voor samenwerkingen. Het lukt ons dus niet om met iedereen een samenwerking aan te gaan, hoe graag we dat ook willen. Daarom kiezen we voor verzoeken waarbij we onze vakinhoudelijke kennis kunnen delen. Zo helpen we goede doelen of initiatieven met een maatschappelijke missie om elke dag een beetje beter te worden. Kan jouw goede doel of maatschappelijke initiatief kennis van Coolblue gebruiken? Neem dan contact op met gosocial@coolblue.nl.
  3. Super dat je één van onze producten wilt testen. Hiervoor werken we vaak samen met Influentials. Op hun website vind je een overzicht van de openstaande opdrachten waar je op kunt reageren. Ben je een influencer en heb je een andere vraag voor ons? Neem dan contact op met influencers@coolblue.nl.
  4. Wat leuk dat je een project of onderzoek over ons wilt doen. Omdat we veel van dit soort verzoeken krijgen, kunnen we je helaas niet persoonlijk verder helpen. Wel hebben we wat informatie over ons gebundeld om je opzoekwerk makkelijker te maken. Neem onze Jaarboeken door of bekijk de Over Coolblue-pagina’s op onze website voor onze geschiedenis en cultuur. Of scroll door de playlists op ons YouTube-kanaal voor onderwerpen die bij je project passen. Ook kan je Pieter Praat video’s bekijken, waar onze Beginbaas Pieter Zwart meer vertelt over zijn kijk op ondernemen. Veel succes met je project!