Coolblue-nieuws

Coolblue pakt vanaf vandaag uit met Blue Friday

Black Friday maar dan een week eerder

Samenvatting

Vanaf vandaag tot en met 26 november pakt Coolblue uit met Blue Friday. Dit zijn de beste Black Friday-deals, maar dan gewoon een week eerder. Zo kan de online retailer haar klanten beloven dat ze hun pakketjes op tijd zullen ontvangen.

Het Black Friday weekend wordt waarschijnlijk het weekend met de meeste pakjesbestellingen ooit in België. De pakjesvervoerders zullen extra veel werk hebben om de hogere capaciteit bij te benen.

Om haar klantbelofte ‘Vandaag besteld, morgen in huis’ toch waar te kunnen maken, komt Coolblue met Blue Friday. Dit zijn de beste Black Friday deals, maar dan gewoon een week eerder en dat 10 dagen lang. Klanten hebben zo van 17 tot en met 26 november rustig de tijd om hun aankopen te doen.

Bekijk alle Blue Friday aanbiedingen hier.

Matthias De Clercq, manager van Coolblue België: “We hebben de aanbiedingen al op voorraad liggen, dus waarom zouden we ze niet al vanaf vandaag verkopen? Dit is niet alleen leuk voor onze klanten, maar zo helpen we ook de druk op de pakjeslevering te spreiden.”

Over Coolblue

Coolblue is een snelgroeiend e-commercebedrijf met 8 fysieke winkels in Wilrijk, Lochristi en Zaventem, Rotterdam, Eindhoven, Groningen, Utrecht en Amsterdam. De online retailer verkoopt consumentenproducten in 10 categorieën, van Telefonie & Tablets, Computer & Netwerk, Tuin & Gereedschap tot Koken & Wonen. In 2016 behaalde het bedrijf een omzet van 857 miljoen euro en daarmee is het één van de grootste e-commercebedrijven in België en Nederland.