Coolblue-nieuws

Coolblue start vandaag al met Black Friday

Black Friday maar dan nu al

Samenvatting

Vanaf vandaag kunnen klanten bij Coolblue al alle Black Friday deals bestellen. Zo wil het e-commercebedrijf de druk op de Belgische en Nederlandse pakjesdiensten helpen spreiden.

Vanaf vandaag staan álle Black Friday deals van Coolblue al klaar. Nog de hele week lang, tot en met Cyber Monday, pakt Coolblue er mee uit. Hiermee wil het e-commercebedrijf niet alleen nóg meer klanten blij maken, maar ook helpen bij het spreiden van de druk op de pakjeslevering.

Pieter Zwart, Beginbaas van Coolblue, licht toe: “Nu vrijdag is het Black Friday. We zijn er helemaal klaar voor en het gaat razend druk worden. Zo druk dat het zou kunnen dat de Belgische en Nederlandse pakjesdiensten nu vrijdag niet in staat zullen zijn om alle pakjes de volgende dag al te leveren. Daarom hebben we een drastisch besluit genomen, namelijk dat we alle Black Friday deals vandaag al online hebben gezet. Vandaag besteld, morgen in huis. Maar op is op.”

Naast het laten bezorgen van hun pakjes, kunnen klanten er ook voor kiezen om hun Black Friday deals op te halen in de fysieke winkels van Coolblue in Wilrijk, Gent en Zaventem.

Bekijk alle Black Friday-deals.

Over Coolblue

Coolblue is een snelgroeiend e-commercebedrijf met 12 fysieke winkels in Zaventem, Wilrijk, Gent, Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Utrecht, Rotterdam en Tilburg. De online retailer verkoopt consumentenproducten in 9 categorieën, van Telefonie, Computer & Tablets, Sport & Verzorging tot Huishouden & Wonen. In 2018 behaalde het bedrijf een omzet van 1,35 miljard euro en daarmee is het één van de grootste e-commercebedrijven in België en Nederland.

Afbeeldingen Beeldig.