Coolblue-nieuws

Coolblue sleept 3 webshop awards in de wacht

Online retailer bekroond op de vierde ‘Webshop Awards Belgium’

Samenvatting

Wilrijk, 25 september 2015 – Gisterenavond kaapte Coolblue 3 prijzen weg op de ‘Webshop Awards Belgium’[1]. De online retailer - met fysieke winkels in Lochristi en Wilrijk - won in de categorieën ‘Elektronica’, Computerspeciaalzaken’ en ‘Telecom’.

[1] De vierde editie van de ‘Webshop Awards Belgium’ werd georganiseerd door Q&A Research & Consultancy

De afgelopen maanden kon de Belgische consument zijn favoriete webwinkel beoordelen op de 8 volgende aspecten: prijs-kwaliteitverhouding, prijsniveau, acties & aanbiedingen, klantenservice, gebruiksvriendelijkheid website, betaling, assortiment en levering. Coolblue won uiteindelijk in 3 categorieën. Vanaf 2 oktober kunnen consumenten stemmen op hun favoriet tussen de verschillende winnaars. Deze ‘beste Belgische webshop van het jaar’ wordt dan bekendgemaakt op 26 november.

In maart dit jaar werd Coolblue nog verkozen tot ‘beste webwinkel van het jaar’ op de Nederlandse Thuiswinkel Awards 2015, en dit al voor de derde keer in vijf jaar tijd. Daarnaast werd de online retailer er door het Nederlandse publiek bekroond als beste webshop in Consumentenelektronica en Telecom.

“We zijn zeer trots met deze nieuwe awards!”, aldus Jeroen Van Camp, woordvoerder van Coolblue België. “Klantentevredenheid nastreven zit in ons DNA en we doen dan ook al het mogelijke om onze klanten blij te maken. Precies daarom zetten we als webshop eveneens in op fysieke winkelpunten zoals die in Wilrijk en Lochristi, maar ook snelle leveringen zoals met Coolblue VandaagNog of gratis levering op zondag vinden klanten belangrijk. We willen hen blij maken op het moment dat zíj dat willen. Tot voor een paar jaar werd een op zaterdag besteld pakje nog op dinsdag geleverd, gelukkig kan dit nu al op zondag.”

Over Coolblue

Coolblue is een snelgroeiend e-commercebedrijf met 10 fysieke winkels in Wilrijk, Lochristi, Zaventem, Eindhoven, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Groningen en Tilburg. De online retailer verkoopt consumentenproducten in 10 categorieën, van Telefonie, Computers & Tablets, Beeld & Geluid tot Huishouden & Wonen. In 2018 behaalde het bedrijf een omzet van 1,35 miljard euro en daarmee is het één van de grootste e-commercebedrijven in België en Nederland.