Coolblue-nieuws

Coolblue sleept 2 webshop awards in de wacht

Online retailer bekroond op de vijfde ‘Webshop Awards Belgium 2016 - 2017’

Samenvatting

Wilrijk, 23 september 2016 – Gisterenavond kaapte Coolblue 2 prijzen weg op de ‘Webshop Awards Belgium’[1]. De online retailer - met fysieke winkels in Wilrijk, Lochristi en binnenkort ook Sint-Stevens-Woluwe - won in de categorieën ‘Elektronica’ en ‘Telecom’. Dit is het vijfde jaar op rij dat Coolblue deze publieksprijzen mee naar huis kan nemen.

[1] De vijfde editie van de ‘Webshop Awards Belgium 2016 - 2017’ werd georganiseerd door Q&A Research & Consultancy

De afgelopen maanden kon de Belgische consument zijn favoriete webwinkel beoordelen op de 8 volgende aspecten: prijs-kwaliteitverhouding, prijsniveau, acties & aanbiedingen, service, gebruiksvriendelijkheid website, betaling, assortiment en levering. Coolblue won uiteindelijk in 2 categorieën. Vanaf 3 oktober tot 15 november kunnen consumenten stemmen op hun favoriet tussen de verschillende categoriewinnaars. Deze ‘beste Belgische webshop van het jaar’ wordt dan bekendgemaakt op 8 december.

“We zijn heel trots dat we deze prijzen mee naar huis mogen nemen, aldus Jeroen Van Camp, woordvoerder van Coolblue België. “We gaan ver in het blijmaken van onze klanten. Heel ver; we zijn er constant mee bezig. Van handgeschreven kaartjes, de meeste leveringsmogelijkheden tot onze fysieke winkel/servicepunten in Wilrijk, Lochristi en binnenkort ook Sint-Stevens-Woluwe. Als klanten dit merken en ons daarvoor gaan belonen met deze awards, dan maakt dit ook de 2.100 Coolblue’ers blij!”

Over Coolblue

Coolblue is de snelgroeiende onderneming achter meer dan 330 webshops en 8 fysieke winkels in Wilrijk, Lochristi, Rotterdam, Eindhoven, Groningen, Utrecht, Amsterdam en binnenkort ook Sint-Stevens-Woluwe. Via gespecialiseerde webshops als Tabletcenter.be en Koelkaststore.be verkoopt het bedrijf consumentenproducten via het internet. In 2015 behaalde het bedrijf een omzet van 555 miljoen euro en daarmee is het één van de grootste webwinkels van de Benelux.