Coolblue-nieuws

Coolblue start CoolblueFietst

De meest pakketvriendelijke bezorgservice voor klanten

Samenvatting

Vandaag lanceert Coolblue haar grootste innovatie ooit: CoolblueFietst. Dit is de meest pakketvriendelijke bezorgservice voor klanten. In speciaal ontworpen pakfietsen brengen Pakketverzorgers met alle liefde en zorg kleine pakjes gratis bij de klanten thuis.

Als je het aan de pakjes zelf vraagt, willen ze het liefst met de fiets geleverd worden. Daarom introduceert Coolblue vandaag CoolblueFietst.

Matthias De Clercq, manager van Coolblue België: “CoolblueFietst is de meest pakketvriendelijke bezorgservice voor klanten. Onze Pakketverzorgers gaan heel voorzichtig om met je pakje. We verpakken je bestelling in een extra stevige doos en leggen het zachtjes neer in onze speciaal ontworpen pakfiets. Het zijn tenslotte jouw producten.”

Coolblue zoekt extra Pakketverzorgers
Met CoolblueFietst zorgt Coolblue ervoor dat alle pakjes veilig en gelukkig bij de pakketouders aankomen. Daarvoor is Coolblue nog op zoek naar heel wat Pakketverzorgers. Wie van pakjes en van fietsen houdt, kan solliciteren bij Werkenbijcoolblue.be.

Over Coolblue

Coolblue is een snelgroeiend e-commercebedrijf met 9 fysieke winkels in Wilrijk, Lochristi, Zaventem, Eindhoven, Den Haag, Rotterdam, Groningen, Utrecht en Amsterdam. De online retailer verkoopt consumentenproducten in 10 categorieën, van Telefonie & Tablets, Computer & Netwerk, Tuin & Gereedschap tot Koken & Wonen. In 2017 behaalde Coolblue een omzet van 1,2 miljard euro en daarmee is het één van de grootste e-commercebedrijven in Nederland en België.