Coolblue-nieuws

Coolblue lanceert Belgische app

Samenvatting

Vandaag lanceerde Coolblue haar app in België. De gratis app komt er zowel in het Nederlands als in het Frans en is volgens de online retailer de snelste manier om je product in huis te krijgen. Klanten hebben het gehele assortiment binnen handbereik, kunnen eenvoudig bestellen en veilig betalen via hun bank. Daarnaast kunnen ze hun pakjes volgen, bestellingen terugzien en de ongezouten meningen van andere klanten lezen.

Voor de video, klik hier

De Nederlandse versie van de app is al sinds begin augustus beschikbaar in de App Store. Met succes; op enkele maanden tijd werd de app er al meer dan 70.000keer gedownload.

Nu de Franstalige versie ook klaar is, wordt de app in België gelanceerd.

Matthias De Clercq, manager van Coolblue België: “De app kwam er op veelvuldige vraag van onze klanten. Het is een verlengstuk van onze website en zal ook elke dag een beetje beter worden gemaakt. Je kan dus elke 2 weken een update met nieuwe features verwachten.”

Een eerste feature waar de Coolblue-app mee uitpakt is de Kattenkijker: een grappige tool waarin klanten elke maand de beste kattenfoto kunnen kiezen.

De Belgische Coolblue app is vanaf vandaag te downloaden in de App Store. Voorlopig enkel beschikbaar voor iPhone-gebruikers. Er wordt gewerkt aan een Android-versie.

Over Coolblue

Coolblue is een snelgroeiend e-commercebedrijf met 10 fysieke winkels in Wilrijk, Lochristi, Zaventem, Eindhoven, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Groningen en Tilburg. De online retailer verkoopt consumentenproducten in 10 categorieën, van Telefonie, Computers & Tablets, Beeld & Geluid tot Huishouden & Wonen. In 2018 behaalde het bedrijf een omzet van 1,35 miljard euro en daarmee is het één van de grootste e-commercebedrijven in België en Nederland.