Coolblue-nieuws

Coolblue komt naar Zaventem

Online retailer opent begin oktober een derde fysieke winkel in Vlaanderen

Samenvatting

Coolblue, één van de grootste webwinkels in de Benelux, zal begin oktober een winkel openen in Zaventem. De winkel komt er op de Leuvensesteenweg 8 in Sint-Stevens-Woluwe (Zaventem). Klanten zullen er terechtkunnen voor advies door specialisten, het afhalen van online bestellingen en service na aankoop. Dit wordt de achtste fysieke winkel voor de online retailer – naast 5 locaties in Nederland en 2 in Vlaanderen (Wilrijk en Lochristi). 

Coolblue heeft naast Koelkaststore.be, Laptopshop.be en BBQcenter.be, nog meer dan 330 andere webshops. De formule: voor bijna elk toestel dat je via het internet kan kopen, heeft de online retailer een aparte webshop waarin het enkel dat type toestellen en accessoires aanbiedt. Daarnaast maken ‘echte’ winkels al van bij de start een vast onderdeel uit van de strategie van Coolblue.

“Onze klanten hebben vaak al een idee welk product ze willen hebben, maar hebben nog een paar vragen of willen het gewoon ‘even vasthouden’,” verklaart Jeroen Van Camp, woordvoerder van Coolblue België.

In de winkel in Zaventem zullen zo’n 20 Coolblue’ers aan de slag gaan.

Over Coolblue

Coolblue is de snelgroeiende onderneming achter meer dan 330 webshops en 7 fysieke winkels in Wilrijk, Lochristi, Rotterdam, Eindhoven, Groningen, Utrecht en Amsterdam. Via gespecialiseerde webshops als Tabletcenter.be en Koelkaststore.be verkoopt het bedrijf consumentenproducten via het internet. In 2015 behaalde het bedrijf een omzet van 555 miljoen euro en daarmee is het één van de grootste webwinkels van de Benelux.