Coolblue-nieuws

Coolblue klanten kunnen kiezen voor Pakketvertrager©

De online retailer lanceert een langverwachte innovatie om het uitkijkplezier te verlengen.

Samenvatting

Vandaag introduceert Coolblue de Pakketvertrager©. De online retailer reageert hiermee op de trend dat alles steeds sneller moet. Je bestelt voor middernacht een product en je hebt het de volgende dag al in huis, waardoor je geen tijd meer hebt om je te verheugen op je bestelling. Met de Pakketvertrager© werkt het precies andersom. Vandaag besteld? Ooit in huis. Veel leuker én spannender.

Ooit in huis

Matthias De Clercq, Manager van Coolblue België: “Normaal gezien doen wij er alles aan om pakketjes binnen één dag bij onze klanten te krijgen. We hadden - om die ondraaglijke wachturen door te komen - al een wachttherapie-pagina gemaakt. Met ontspannende video’s en muziek. Maar onze klanten kwamen met klachten dat ze daar niet rustig van konden genieten, want dan werd hun bestelling al geleverd. Daarom kunnen klanten vanaf vandaag op onze site de Coolblue Pakketvertrager© gebruiken.

Hoe werkt het

Als klanten bij Coolblue bestellen, kunnen ze een moment uitkiezen om het pakket te laten leveren. Klanten die dat te snel vinden en juist wat langer uit willen kijken naar hun bestelling, klikken de Pakketvertrager© aan. Het pakket wordt dan opzijgelegd in de pakketjeskelder en kan daar zomaar maanden blijven liggen.

Over Coolblue

Coolblue is een snelgroeiend e-commercebedrijf met 10 fysieke winkels in Wilrijk, Lochristi, Zaventem, Eindhoven, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Groningen en Tilburg. De online retailer verkoopt consumentenproducten in 10 categorieën, van Telefonie, Computers & Tablets, Beeld & Geluid tot Huishouden & Wonen. In 2018 behaalde het bedrijf een omzet van 1,35 miljard euro en daarmee is het één van de grootste e-commercebedrijven in België en Nederland.