Coolblue-nieuws

Coolblue heeft drukste Kerst ooit

Nog nooit zo veel pakjes op de fiets geleverd

Samenvatting

Het is de drukste Kerst ooit bij Coolblue. Nog nooit zijn er zo veel pakjes op de fiets geleverd. Iedere minuut wordt er bij 3 klanten een pakje geleverd met een Coolblue-pakfiets.

Nog nooit was Kerst zo druk bij Coolblue. Iedere minuut wordt er bij 3 klanten een pakje geleverd met een Coolblue-pakfiets. Om dit voor elkaar te krijgen leggen de Pakketverzorgers van Coolblue 1.250 kilometer per dag af. Dat is bijna gelijk aan het aantal kilometers tussen Antwerpen en Stockholm.

Sinds april dit jaar levert Coolblue met haar eigen bezorgservice CoolblueFietst pakjes per fiets. Met deze bezorgservice worden kleine pakjes per pakfiets in 7 grote steden in België en Nederland geleverd. In België brengen Pakketverzorgers van Coolblue nu pakjes rond in en rondom Antwerpen. CoolblueFietst wordt trapje voor trapje uitgebreid naar andere grote Belgische steden.

Pieter Zwart, Beginbaas van Coolblue: “Nooit eerder hebben we zo veel pakjes op de fiets geleverd. Zo’n 60% van alle kleine pakjes in Antwerpen zullen de komende dagen met de fiets bij onze klanten worden geleverd. Als je bijvoorbeeld deze week een smartphone, laptop of koptelefoon bestelt, is het dus goed mogelijk dat je een vrolijke Coolblue’er met een Kerst-pakfiets voor de deur hebt staan.”

De populairste kerstcadeaus zijn:
Apple AirPods
Fitbit Charge 3
Sony WH_CH700N
Philips Sonicare Protective Clean
JBL Charge 3

Kerst bij Coolblue, dit moet je weten:

Duizenden Coolblue-pakjes worden deze week in Antwerpen bij de klant geleverd
Elke minuut worden 3 klanten blij gemaakt met een pakje geleverd met een Coolblue-pakfiets.
Onze Pakketverzorgers leggen 1.250 kilometer per dag af
Van alle kleine pakjes in de grote steden wordt 60% per fiets geleverd

Over Coolblue

Coolblue is een snelgroeiend e-commercebedrijf met 10 fysieke winkels in Wilrijk, Lochristi, Zaventem, Eindhoven, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Groningen en Tilburg. De online retailer verkoopt consumentenproducten in 10 categorieën, van Telefonie, Computers & Tablets, Beeld & Geluid tot Huishouden & Wonen. In 2018 behaalde het bedrijf een omzet van 1,35 miljard euro en daarmee is het één van de grootste e-commercebedrijven in België en Nederland.