Coolblue-nieuws

Coolblue biedt Apple Pay aan

Klanten betalen bij Coolblue voortaan ook met Apple Pay

Samenvatting

Vanaf vandaag kunnen Coolblue-klanten met Apple Pay betalen op de website, in de app en in de fysieke winkels. Op de website en app kunnen klanten met hun vingerafdruk of gezichtsherkenning veilig en snel hun bestelling bevestigen. In de winkels van Coolblue kunnen ze contactloos betalen. Klanten hoeven alleen hun iPhone of Apple Watch voor de betaalterminal te houden.

Pieter Zwart, Beginbaas bij Coolblue: "Vanaf vandaag kunnen onze klanten met hun vingerafdruk of glimlach een bestelling betalen. Afrekenen was nog nooit zo gemakkelijk. Klanten hoeven niet langer een bankkaart, creditcard of kaartlezer tevoorschijn te halen. Hierdoor hebben ze hun blauwe pakje nóg sneller in huis. Zo kunnen we klanten nog blijer maken.”

Klik hier voor meer informatie over het gebruik van Apple Pay bij Coolblue.

Over Coolblue

Coolblue is een snelgroeiend e-commercebedrijf met 10 fysieke winkels in Wilrijk, Lochristi, Zaventem, Eindhoven, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Groningen en Tilburg. De online retailer verkoopt consumentenproducten in 10 categorieën, van Telefonie, Computers & Tablets, Beeld & Geluid tot Huishouden & Wonen. In 2018 behaalde het bedrijf een omzet van 1,35 miljard euro en daarmee is het één van de grootste e-commercebedrijven in België en Nederland.

Afbeeldingen Beeldig.